Активности

Активност подразумева акцију, кретање напред, али важно је имати јасне циљеве како би кретање било у правом смеру. Изабрали смо правце наших активности који су тренутно најтраженији од чланова нашег друштва и наших пријатеља.

  • Подршка пријатељима и члановима друштва

Промовисање и подршка чланова и пријатеља друштва.

Наше друштво увек радо помаже нашим пријатељима и члановима друштва.
Члановима Удружења и пријатељима, можемо помоћи да самостално или преко наших партнера развијају свој посао, оглашавају на сајту или друштвеним мрежама Удружења, такође заинтересовани за оглашавање на светлећим рекламама на фрекветним локацијама добијају попутст, изнајмљујемо просторије Удружења за промоције, рођендане са послужењем или без… и још много тога…

How to Keep Your Business Visible During Crisis
  • Учење језика

Научите руски/српски језик

Ако желите да научите културу и традицију другог народа, потребно је прво да савладате њихов језик. Језик је историја народа, његово наслеђе, срце и душа. Језик је систематски део културе, уз његову помоћ не врши се само комуникација међу људима, у сваки језик су утиснуте особености менталитета људи, стога, да бисте разумели други народ, прво морате научити његов језик.
У нашој заједници држимо курсеве на српском и руском језику од почетног до напредног нивоа.

  • Рад за рачунаром

Користите рачунар без страха

Данас рачунар постоји у готово сваком дому, он је постао саставни део нашег живота. Поверљиво поседовање рачунара омогућава нам живот и рад. Пронаћи добар канцеларијски посао није могуће без познавања рачунара. Наше друштво организује курсеве у раду са рачунарима и проучавање Micosoft Office програма како би помогло и студентима и одраслима који већ раде да науче, а затим побољшају своје знање на личном рачунару.

How to Keep Your Business Visible During Crisis
  • Подржавамо спортисте

Са нама лакше долазите до успеха

Наше Удружење „Традиција“, користећи све своје могућности, покушава да помогне нашим члановима и пријатељима да постигну велики успех у својим активностима (у послу, спорту, образовању итд.). Члановима помажемо контактима, оглашавањем и користимо помоћ пријатеља и партнера. Сваком случају приступамо појединачно.

Рекли су о нама

“Остале су само позитивне емоције, саветовао сам свима да ако посете Србију, обавезно дођу и у Нови Сад, јер је прелеп. Морам да се захвалим удружењу српско-руског пријатељства „Традиција“ што су нас лепо и топло примили. Сјајно је што постоји једна таква организација која окупља народ Србије и Русије у једно.”

Павел Павлович Федоров

Члан

Активности које планирамо
да реализујемо у будућности

У блиској будућности планирамо да проширимо своје активности и на друге области деловања :

Едукативна путовања

Поставили смо си циљеве у блиској будућности да помогнемо студентима из Србије / Русије да пронађу одговарајућу могућност студирања у обе државе.

Пословна сарадња

У нашем Удружењу сматрамо да је веома важно организовати пословну помоћ за наше Чланове и пријатеље Друштва. Помоћ у оглашавању, проналажењу партнера, визна подршка, услуге превођења, осигурање и многа друга питања која решавамо за своје чланове и пријатеље Друштва.

Спортске активности

Подршку спорту и здравом начину живота сматрамо веома важним за здравље нације и зато активно подржавамо све спортске пројекте у нашем Друштву.

Желите да подржите наше активности?

Закажите састанак како бисмо чули Ваше предлоге

“Уколико препознате оно што радимо и желите да и Ви будете део тога, да помогнете рад удружења, напредак спортиста , да помогнете организације културних манифестација и многих других активности које спроводимо, слободно нас контактирајте.”

„Традиција“

Удружење српско-руског пријатељства

Овом пријавом пристајтем да будем контрактиран од стране удружења „Традиција“

Пријатељи који подржавају наш рад

Можете и Ви да им се придружите

Fight Club Gym 13 Novi Sad
Институт за мадијацију, преговарање и јавне политике