Сваки квалитетан тим има и квалитетне пријатеље

Придружите нам се и Ви

Компанија Мианина је основана са циљем пружања услуга пласмана и диструбуције производа на европско тржиште. Визија и мисија компаније Мианина је у померању граница позиционирања производа у складу са високим стандардима произвођача.

Унапређење пословања и освајање нових тржишта за ваш производ и бренд , очување препознатљивости вашег бренда су примарни циљеви насе компаније.

Fight Club Gym 13 Novi Sad

Fight Club GYM 13

„Fight Club GYM 13“ (ММА, КИК БОКС, РВАЊЕ, БЈЈ) основан у Новом Саду 2019 године, за веома кратко време остварују видне резултате на аматерским такмицењима у дисциплини Санда (кик бокс са бацањем) укупан скор до сад 39 победа и 8 пораза.
Такође су учествовали у познатим организацијама у свету професионалног ММА, неке од њих су „Night of Warriors“, „Мегдан“..

NS Star

Дубинско прање најмодернијим и најсавременијим методама.
Решите се прљавштине, бактерија, гриња и алергена.
Позовите нас и уверите се у наш квалитет. Нек ваш намештај и аутомобил поново заблистају.

Можете и Ви да постанете пријатељ удружња „Традиција“

Будите наш искрен пријатељ и партнер

Многе компаније сарађују са нашим Друштвом „Традиција“ и постале су наши пријатељи и партнери. Заједно решавамо мноштво различитих проблема, помажемо партнерима да развију свој бизнис и остваре нове контакте. Такође пружамо подршку у свим областима маркетинга, примарно дигиталном маркетингу и директном маркетингу на светлећим паноима/рекламама.

Ако желите да подржите наш рад, контактирајте нас