О нама2021-02-07T00:14:52+00:00

Традиција

Удружење српско-руског пријатељства

  • Традиција
  • Едукација
  • Развој предузетништва

  • Култура

Ми градимо мостове пријатељства

Удружење српско-руског пријатељства „Традиција“

Хајде заједно да учинимо свет лепшим местом за све око нас

Удружење српско-руског пријатељства „Традиција“ је невладина, непрофитна организација која за циљ има јачање пријатељства између народа Србије и Русије. Чланови Друштва су људи који свим срцем воле Србију и Русију. У нашем Друштву се трудимо да Србе упознамо са руском културом, а Русе са српском, сходно томе помажемо у учењу руског и српског језика. Планирамо да организујемо едукативна путовања у Русију, како би се наши чланови ближе упознали са руском културом и руским народом у Србији.
Веома важним сматрамо и јачање пословних веза између наших народа. Привредници оба народа су показали интересовање за пословне контакте. Боравак у Србији не мора да буде компликован, зато смо као један од циљева поставили пружање комплетне помоћи руском народу који је у Србију дошао на привремени или стални боравак. Да бисмо решили овај проблем, помажу нам партнери – правници, наставници српског језика, стручњаци из финансијских и других институција.

Тренутне активности

Активност подразумева акцију, кретање напред, али важно је имати јасне циљеве како би кретање било у правом смеру. Изабрали смо правце наших активности који су тренутно најтраженији од чланова нашег друштва и наших пријатеља.

Часови српског/руског језика

Немогуће је научити културу и традицију другог народа без учења његовог језика. Језик је историја народа, његово наслеђе, срце и душа.

Рад са рачунаром

Данас рачунар постоји у готово сваком дому, он је постао саставни део нашег живота. Поверљиво поседовање рачунара омогућава нам живот и рад. Пронаћи добар канцеларијски посао није могуће без познавања рачунара.

Правни савети

Не корачајте везаних очију, ми смо ту да Вам помогнемо да сагледате све могућности кроз правне савете и правну помоћ.

Активности које планирамо
да реализујемо у будућности

У блиској будућности планирамо да проширимо своје активности и на друге области деловања :

Поставили смо си циљеве у блиској будућности да помогнемо студентима из Србије / Русије да пронађу одговарајућу могућност студирања у обе државе.

У нашем Удружењу сматрамо да је веома важно организовати пословну помоћ за наше Чланове и пријатеље Друштва. Помоћ у оглашавању, проналажењу партнера, визна подршка, услуге превођења, осигурање и многа друга питања која решавамо за своје чланове и пријатеље Друштва.

Подршку спорту и здравом начину живота сматрамо веома важним за здравље нације и зато активно подржавамо све спортске пројекте у нашем Друштву.

Рекли су о нама

У удружењу српско-руског пријатељства „Традиција“ препознао сам добру енергију, добру вољу да се промовише квалитет, да се подржи и промовише најбоље из нашег друштва. Фокусирани су да помогну очувењу традиције два словенска народа: српског и руског, као и побољшању повезивања два народа кроз разне видове спортских, културних и пословних активности.

Ненад Барановски

Члан

Најчешће постављена питања!?

Да ли смо политичко удружење?2021-01-14T17:32:44+00:00

Нисмо политичко удружење, већ удружење које чува, јача и негује вековно добре односе између Србије и Русије.
Политика је лични интерес, интерес одређеног броја појединаца, а наш интерес је добробит наше деце, очување породице, чување традиције, промоција здравог начина живота.

Да ли можемо пружити визну подршку?2021-01-18T20:03:58+00:00

Наше удружење може пружити бесплатну помоћ везано за добијање боравишне дозволе у Републици Србији, а такође и повезати са нашим партнерима који раде услужно захтеве за шенген визе.

Да ли отварате банковне рачуне и фирме за Руске држављане?2021-01-14T16:56:30+00:00

Да , пружамо подршку и за такве случајеве у сарадњи са правницима и рускоговорећим књиговођама , а уједино и члановима нашег удружења.

Које погодности имају чланови удружења?2021-01-28T13:14:59+00:00
  • Чланови удружења остварују попусте у свим фирмама, салонима лепоте, ресторанима, спортским клубовима итд. који су пријатељи удружења.
  • Попуст за кориштење просторија удружења за личне прославе и презентације бизниса…
  • Подршку чланова којих имамо из свих свера
  • Попуст на учење српског или руског језика и још много тога…

Пријатељи који подржавају наш рад

Можете и Ви да им се придружите

Fight Club Gym 13 Novi Sad
Институт за мадијацију, преговарање и јавне политике
Go to Top