Београдско драмско позориште ситно броји до светске изведбе култне представе „Кад су цветале тикве“ са Милошем Биковићем у главној улози која ће бити преношена путем ливестреам-а 24. децембра 2020. од 18 часова директно са Велике сцене „Оливера и Раде Марковић
Поводом овог специјалног позоришног догађаја, Милош Биковић, који у тој култној представи тумачи Љубу Врапчета, уручио је у име Боксерског савеза Србије стипендије младим талентованим боксерима и бокс ратницама, стипендистима и шампионима Србије у боксу. Поред стипендија, успешни спортисти добили су и електронске улазнице за гледање представе онлине.
Управо је ова представа изабрана од стране Боксерског савеза Србије и Русије да буде увод у промоцију Светског првенства у боксу које ће бити одржано у нашој престоници 2021. године. Један од наших најпопуларнијих глумаца данашњице, који је и једна од највећих глумачких звезда не само код нас већ и у највећој земљи на свету – Русији, наш Милош је главни промотер СП у боксу 2021. Одлучио је да буде уз “племениту вештину”, олимпијски спорт који је један од најпопуларнијих спортова код нас и у Русији.
– Велика ствар за напредак и будућност бокса у Србији су ове стипендије. Боксерски савез Србије је направио искорак напред, а на нама је сада да будемо још бољи и на најлепши могући начин представљамо Србију било где да се појавимо. Хвала и Милошу Биковићу, што нам је у име БСС уручио стипендије. Добили смо и електронске улазнице за представу “Кад су цветале тикве” и једва чекам да је одгледам – истакао је наш познати сениор, Вељко Глигорић.
Члан нашег Друштва српског-руског пријатељства „Традиција“, млади и талентовани боксер Вељко Глигорић на овој манифестацији, добио је од Биковиц́а такође стипендију у име Боксерског савеза Србије.

Published On: 24 децембра, 2020 / Categories: Милош Биковић, Позориште, Чланови / Tags: , /